Tiden bara flyger iväg

Om 1,5år är jag klar med studierna, 18 månader. Det är ingenting, vart tog tiden vägen? Halva utbildningen är klar och jag närmar mig målsnöret. När jag sen kommer i mål är jag inte längre bara undersköterska utan även systemvetare. Men vad ska jag göra efter studierna?

Jag kan läsa vidare i 1-2år och ta en master eller så ger jag mig ut i arbetslivet.
Det lutar åt att jobba ett par år, barnen hinner bli större och sen fundera på om det kan vara läge att starta något eget. Och då bli min egen chef, en rätt häftig känsla.

Antingen någon form av konsult inom kravhantering, testning, systemoptimering eller projektledning. Eller att bygga hemsidor med t.ex. html, JavaScript, html, CSS m.fl. Det första alternativet lockar mera men samtidigt är det rätt roligt att göra en del front end. En firma i Göteborg, https://www.starweb.se/ jobbar med att hitta den bästa e-handelslösningen för dig vare sig det är litet eller stort. De kan även erbjuda att skapa responsivitet på webbplatsen vilket idag är ett måste med allt från datorskärmar till mobiltelefoner. Det är ett sådant här företag jag skulle kunna tänka mig att jobba på.

Idag kan man säga att jag är min egen chef, distansstudier kräver hårt arbete, disciplin och engagemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge