Sep 082010
 

Behöver du lägga ned lite kärlek och omtanke på ditt tak, då kan monier vara nått för dig. Monier är ett världsledande företag inom tak branschen. Deras specialitet är taktegel och de har återförsäljare runt om i hela landet men även i Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige finns det två fabriker som tillverkar deras produkter men det finns även fabriker i Norden och Baltikum.

Varför inte utnytja ROT-avdraget för ditt nya tak så behöver man inte tänka så mycket på hur man ska göra. Men känner man att det finns tid och duktiga händer så kan du lägga ditt nya tak själv. På deras hemsida står det hur du skall gå tillväga och vad man bör tänka på. Dock är det inget en manna jobb utan det kan behövas lite hjälpande händer.

På sommarstugan idag tror jag att det är ett liknande Vittinge tak med rödbruna pannor. Men ett Nortegel i svart tror jag inte hade varit så tokigt.

Det finns även jätte bra information om hur du ska vårda ditt nya tak sen. Livslängen är runt 30år för takpannor men man får inte glömma bort att det måste underhållas lite.

Monier har allt från när du börjar planera ditt tak tills att du är färdig och kan njuta av resultatet efteråt.

 Leave a Reply

(ja du måste)

(ja du måste)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge