Det finns roligare saker än att städa

Snart är jag tillbaka ute i arbetslivet igen, 3års studier med csn och extra arbete vid sidan av är inget man blir rik på. Fördelen med att studera hemifrån är ändå att man har möjlighet att slänga in en maskin tvätt, dra ett varv med dammsugaren, fylla/tömma en diskmaskin. Jag gillar inte att städa, det var inget som jag lärde mig som ung utan det är först nu på senare dar.

cleaning-381090_1280

Här hemma hjälps vi åt barn som vuxna. Men jag skulle utan att tveka anlita städhjälp när jag lämnat skolbänken. Man ska underlätta sin vardagen och jag är hellre med min familj än ägnar ett par timmar i veckan med att städa. Tänk dig att få komma hem så är det renbäddat i sängen, dammsugit, skurat, toaletterna är rengjorda och, ugnen är rengjord. Att en gång i veckan få det städat och var fjärde vecka är en större städning där men tex skurar ur ugnen, rensar avloppet, dammsuger bakom kyl och fyrs eller tvättar fönstren. http://www.hemmiljo.se/ är ett företag som erbjuder städhjälp med nöjd kund-garanti. Just nu har de ett bra prova på pris för nya kunder. De försöker att värna om miljön genom att använda svanen märka produkter och att åka med kollektivtrafiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge